De unieke voordelen van onze
allrisk autoverzekering

Dit is de énige allrisk autoverzekering mét langere garantie. Alle voordelen van onze verzekering vind je hieronder.

Minimaal 2 jaar garantie bovenop de fabrieksgarantie

Extra garantie is handig als je opeens langs de weg staat met een spontaan technisch defect aan je auto. Was je daar maar voor verzekerd. Dat kan!

Met onze allrisk verzekering verlengen wij de garantie tot minimaal 2 jaar (24 maanden). Je moet daarvoor wel ieder jaar tijdig voor het onderhoud naar het autobedrijf van aankoop. Bij aankoop van een occasion moet de onderhoudshistorie bekend zijn.

De garantie geldt voor auto’s in categorie A tot en met 10 jaar jong (120 maanden) of 180.000 km en voor auto’s uit categorie B tot en met 8 jaar jong (96 maanden) of 150.000 km.

Onder categorie A-motorrijtuigen wordt in het kader van deze verzekering in alfabetische volgorde verstaan: Daihatsu, Honda, Hyundai, Infiniti, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki en Toyota.
Onder categorie B-motorrijtuigen wordt in het kader van deze verzekering verstaan: alle overige – voor zover niet expliciet van deelname uitgesloten motorrijtuigen.

100% vergoeding op arbeidsloon

Na het afsluiten van de Gemaxspolis Allrisk Autoverzekering heb je bij schade en garantieclaims recht op 100% vergoeding van het arbeidsloon. Dit geldt voor maximaal 2 jaar na de afloopdatum van de standaard fabrieksgarantie. Zónder dat je hiervoor extra betaalt.

Praktijkvoorbeeld garantievergoeding

3 jaar nieuwwaarde-/ aanschafwaarde-/dagwaarderegeling

Als je auto total loss raakt of wordt gestolen, dan geldt vanaf het moment dat je allrisk autoverzekering van de Gemaxspolis ingaat 3 jaar lang de nieuwwaarderegeling voor je nieuwe auto, 3 jaar lang de aanschafwaarderegeling voor je occasion of 3 jaar lang de dagwaarde, zoals vastgesteld op het moment dat de allrisk verzekering ingaat. Dit geldt uitsluitend voor auto's die via de werkplaats verzekerd worden (apk en/of onderhoud) en waarbij geen sprake is van aanschaf van een voertuig.

Normaal gesproken zou je alleen de dagwaarde vergoed krijgen. Dat kan je dus duizenden euro’s voordeel opleveren! En tot de andere auto geleverd is, heb je ook nog eens maximaal 30 dagen recht op gratis vervangend vervoer.

Uitgebreide beschermde onderdelenlijst

Het is natuurlijk erg vervelend als je langs de weg komt te staan met een plotseling optredend defect. Dan is het goed om te weten welke onderdelen er precies onder de garantiedekking vallen. Daarom is er een uitgebreide lijst opgesteld waar ook EV-onderdelen in zijn opgenomen. Zo kun je zorgeloos onderweg!

Lees hier welke onderdelen vallen onder verzekerde garantie

Kies je pakket

Naast de unieke allrisk autoverzekering kun je ook kiezen voor de WA+ (Beperkt Casco) of de WA-verzekering

Vergelijk de verzekeringspakketten